Ulster Weavers tassen

Ulster Weavers uit Ierland is welbekend om de geplastificeerde schorten en kwalitatieve linnen theedoeken. Daarnaast hebben ze een grote collectie shoppers, tassen van geplastificeerd katoen. Deze tassen hebben een magneetsluiting en een binnenvakje met rits voor uw portemonnee. U kunt de tas reinigen met een natte doek.

Eigenzinnige ontwerpen en betaalbare prijzen. Ulster Weavers biedt een uniek aanbod van tassen die ook heel geschikt zijn om cadeau te doen, voor elk budget en levensstijl. Of je nu een fan van dierenprints, kleurrijke ontwerpen of een eigentijds design bent, er zit voor iedereen wel wat bij.

In onze winkel heeft u het hele jaar door de keuze uit ruim twintig verschillende designs. Net nieuw binnen zijn de opvouwbare tasjes in 20 verschillende prints!

Alle prints hebben wij NU op voorraad.

Enkele voorbeelden uit de collectie

Ulster Weavers is een familiebedrijf, gevestigd in Noord-Ierland, met meer dan 125 jaar ervaring. Elk product is ontworpen in Noord-Ierland. Ulster Weavers is de hofleverancier van keukentextiel aan koningin Elizabeth II sinds 1995.

Vandaag de dag is Ulster Weavers een bedrijf met een wereldwijd bereik. De producten worden verkocht, niet alleen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, maar in de hele wereld.

En niet te vergeten zijn de herbruikbare tassen van PVC en polyester die helpen het gebruik van plastic tassen te verminderen.

Adres winkel

Kom eens langs in onze winkel en ambachtelijke schoenmakerij!

Onze lederwarenwinkel is gevestigd in Santpoort-Noord, GRATIS PARKEREN!
Adres winkel