Ontdek de kleurrijke wereld van Mywalit

Kwaliteit, Creativiteit en Plezier

Mywalit is een merk dat staat voor kleur, creativiteit en vooral plezier! Met een passie voor innovatieve stijl, gedurfde kleuren en avant-gardistische ontwerpen is Mywalit uitgegroeid van een kleine Amfitheaterwinkel tot een wereldwijd bekend bedrijf.

Een spectrum aan kleuren en uniek design

Oorspronkelijk richtten de ontwerpers van Mywalit zich op kleurrijke portemonnees en portefeuilles, maar al snel werd de collectie uitgebreid met veelkleurige handtassen, reisaccessoires en een klassiek, maar uniek Office-assortiment met elegante zakelijke werktassen. De gedurfde kleurencombinaties en de aandacht voor detail tijdens de productie maken elk item van Mywalit tot een kwalitatief hoogwaardig en individueel ontworpen pronkstuk.

Met de hand gemaakt in Thailand: kwaliteit en ambacht

Al meer dan 10 jaar worden alle Mywalit-producten met de hand gemaakt in de eigen fabriek in Thailand. Daar wordt gewerkt onder veilige en comfortabele omstandigheden, waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. Het kleurrijke olifantenlogo is een eerbetoon aan Thailand en zijn ambachtslieden, aangezien de olifant een van de nationale symbolen van het land is.

Enkele voorbeelden uit de collectie

Een breed assortiment aan kleurrijke accessoires

Mywalit biedt een breed assortiment aan kleurrijke accessoires die passen bij elke stijl en behoefte. Van functionele portemonnees en handtassen tot handige reisaccessoires, elk item straalt vrolijkheid en levendigheid uit. Of je nu op zoek bent naar een statement piece of een praktisch accessoire, Mywalit heeft voor ieder wat wils.

Kies voor kwaliteit en individuele stijl

Met Mywalit kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor je eigen individuele stijl. De unieke ontwerpen en gedurfde kleurencombinaties maken elk item van Mywalit een expressie van jouw persoonlijkheid. Of je nu een vleugje kleur wilt toevoegen aan je dagelijkse outfit of op zoek bent naar een eyecatcher voor een speciale gelegenheid, Mywalit heeft de perfecte accessoires om je look compleet te maken.

Ontdek de kleurrijke wereld van Mywalit bij ons en laat je betoveren door het plezier en de levendigheid die elk product uitstraalt. Met Mywalit geniet je van hoogwaardige kwaliteit, creativiteit en een stijl die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Kom langs en beleef de unieke ervaring van Mywalit!

Adres winkel

Kom eens langs in onze winkel en ambachtelijke schoenmakerij!

Onze lederwarenwinkel is gevestigd in Santpoort-Noord, GRATIS PARKEREN!
Adres winkel

Misschien vind u deze artikelen ook leuk