H.J. de Rooij Lederwaren: DR amsterdam

H.J. de Rooy Lederwaren is al vele jaren een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe trendy lederwaren

H.J. de Rooy Lederwaren is al vele jaren een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe trendy lederwaren. Vanaf het begin dat wij onze winkel startte, verkopen wij dit merk dan ook. Het gaat hier om een brede range kwaliteitsproducten. Het feit dat wij dit merk al zo lang aanbieden is mede te danken aan de transparante en servicegerichte manier van werken van onze leverancier.

Een breed assortiment koffers en reistassen van H.J. de Rooij

Compromisloze kwaliteit, functioneel gebruiksgemak en duurzame materialen vormen de vaste bestanddelen van onze veelzijdige collectie. Daarmee bieden wij keer op keer authentieke tassen en klei lederwaren met een zeer trendy uitstraling en unieke extra’s. Stuk voor stuk stijlvol verpakt en gemaakt voor jarenlang plezier. Ook hier geldt dat door groot vakmanschap en liefde voor het ambacht, telkens weer een aansprekende en betaalbare collectie gepresenteerd kan worden.

Enkele voorbeelden uit de collectie

Duurzaamheid en vakmanschap

Onze collectie omvat lederen tassen en portomonnees die niet alleen praktisch zijn, maar ook een trendy uitstraling hebben. Bij H.J. de Rooij Lederwaren geloven we in het bieden van authentieke tassen en klein lederwaren die keer op keer indruk maken. Onze producten worden met liefde voor het ambacht en groot vakmanschap gemaakt, en we zorgen ervoor dat elke tas stijlvol verpakt is en ontworpen voor jarenlang plezier.

Kies voor kwaliteit en stijl

Of je nu op zoek bent naar een trendy leren tas of een practische portomonnee, bij Frans Freijser in Santpoort-Noord vind je zeker iets naar jouw smaak. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld en we streven ernaar om een betaalbare optie voor elke reisbehoefte te bieden.

Wacht niet langer en ontdek de kwaliteit en het vakmanschap van H.J. de Rooij Lederwaren. Bezoek onze winkel om ons assortiment lederwaren te verkennen. We zijn ervan overtuigd dat je een product zult vinden dat perfect bij jouw stijl en behoeften past.

Adres winkel

Kom eens langs in onze winkel en ambachtelijke schoenmakerij!

Onze lederwarenwinkel is gevestigd in Santpoort-Noord, GRATIS PARKEREN!
Adres winkel

Misschien vind u deze artikelen ook leuk