De kwaliteit van Falke sokken

De lange geschiedenis van het merk FALKE wordt gekenmerkt door een streven naar de hoogste kwaliteit. Daarbij gaat het niet alleen om de pure fabricage- en productkwaliteit, maar om alle facetten van het merk FALKE.

Met een deskundigheid van 125 jaar ontwikkelen zij moderne beenmode, voor heren, dames en kinderen. Van een wandelsok tot homesocks en sokpantoffels. Sneakersokken zijn er ook in allerlei modellen en kleuren. Wat alle modellen met elkaar gemeen hebben is het grote draagcomfort. Hiervoor wordt het best beschikbare materiaal gebruikt en worden de nieuwste productietechnieken toegepast. En elke kous gaat door de handen van tenminste tien ervaren specialisten.

Ambachtlijke kennis

De ambachtelijke basis garandeert wat zij beloven: zij produceren de hoogste kwaliteit met veel passie. Dat was het uitgangspunt van de bedrijfsgeschiedenis van FALKE 125 jaar geleden. En dat is tot nu toe niet anders.

Enkele voorbeelden uit de collectie

Innovatie

Allerlei productinnovaties van Falke hebben een plaats op de markt veroverd: het vroeg gewonnen inzicht dat sportkousen aan heel nieuwe eisen moeten voldoen en het idee dat linker en rechter sokken en kousen veel voordelen bieden, leidden in de jaren 90 van de vorige eeuw tot het complete ERGONOMIC SPORT SYSTEEM. Zij hebben voor de meest uiteenlopende levensfasen gespecialiseerde producten met extra voordelen ontwikkeld.

Het assortiment van Falke is bijzonder groot. Wij hebben in onze winkel o.a. de catspads, cool kick sneakersokken, trekking sokken, airportsokken, sensitive berlin sokken, tennissokken en de cosyshoe sokpantoffels. Zit uw eigen favoriet van Falke er niet bij dan is het altijd mogelijk die bij ons te bestellen.

Adres winkel

Kom eens langs in onze winkel en ambachtelijke schoenmakerij!

Onze lederwarenwinkel is gevestigd in Santpoort-Noord, GRATIS PARKEREN!
Adres winkel

Misschien vind u deze artikelen ook leuk