Sokken van Bonnie Doon

Twee keer per jaar een geheel nieuwe seizoenscollectie

Sinds 1969 Bonnie Doon sokken

Bonnie Doon is met de start in Amerika opgericht door Alex Lee Wallau en is een modieus, vrolijk en kleurrijk merk. De naam Bonnie Doon is echter van Schotse afkomst. Bonnie betekent mooi en Doon is de naam van een rivier in Schotland. In 1969 maakt Nederland voor het eerst kennis met de kwalitatief hoogwaardige producten van Bonnie Doon als Robert Puper de Nederlandse agentuur van het merk in handen krijgt. De import vanuit Amerika blijkt al snel succesvol en zo wordt in januari 1970 de firma Robert Puper opgericht: het startschot voor de verkoop in Nederland van de modieuze sokken van het Amerikaanse merk Bonnie Doon.

Wij zijn in december 2016 begonnen met een klein assortiment, maar hebben gemerkt dat het gelijk al goed aanslaat. Met elke bestelling die wij doen zal de collectie dan ook worden uitgebreid.

Enkele voorbeelden uit de collectie

Totaalconcept modieuze beenmode

Sinds de introductie op de Nederlandse markt is Bonnie Doon nieuwe collectie uitgegroeid tot een succesvol totaalconcept. Specialisatie is één van de sterkste punten van Bonnie Doon. Inmiddels staat elke nieuwe Bonnie Doon collectie en het gehele merk aan de basis van vele rages en trends zoals beenwarmers, teensokken, slob- sokken en over-the-knees. Niet alleen volgt het merk dergelijke trends op de voet, ook wordt door de gewijzigde behoefte van de consument de basiscollectie van Bonnie Doon steeds verder uitgebreid. Daarom zal het merk zich ook in de toekomst blijven concentreren op modieuze beenmode en aanverwante artikelen. Naast het uitgebreide basisassortiment brengt het merk twee keer per jaar een geheel nieuwe seizoenscollectie uit.

Adres winkel

Kom eens langs in onze winkel en ambachtelijke schoenmakerij!

Onze lederwarenwinkel is gevestigd in Santpoort-Noord, GRATIS PARKEREN!
Adres winkel

Misschien vind u deze artikelen ook leuk