Koffers van Gladiator

Op dit moment voeren wij een bescheiden collectie van het merk Gladiator. Een kwalitatief zeer sterk en gerenommeerd koffermerk uit Spanje, welke al 75 jaar tegemoet komt aan de wensen van de reiziger. Zoals wellicht bekend is er op dit moment een discussie over de maatvoering van de handbagage koffers.

Maat trolley in vliegtuig

Wereldorganisatie IATA wilde cabinekoffertjes van 55 x 35 x 20 cm als standaard doordrukken, maar daar was felle weerstand tegen van organisaties van reizigers en fabrikanten. De discussie is nog steeds gaande en wordt uiteraard door ons op de voet gevolgd, zodat wij toch aan een ieder het juiste formaat koffer kunnen bieden.

Polar koffers en reistassen

IJsberen brengen het grootste deel van hun leven door op het zee-ijs van de Noordelijke IJszee. Een rugzaktrolley en een tas met wielen met afmetingen geschikt voor handbagage in het vliegtuig, een tas met grotere capaciteit, een grote tas en nog een met de juiste maat om als handbagage te dragen bij low-cost maatschappijen zoals Vueling. Een hele collectie ten dienste van de meest avontuurlijke reiziger. Polar is praktisch en stedelijk, wild en zelfverzekerd. Gemaakt van waterdicht materiaal, stelt het je in staat om je spullen veilig en comfortabel te vervoeren. Net als ijsberen die een dikke laag lichaamsvet hebben, is een waterdichte coating die het isoleeert tegen lucht en koud water. Je kunt het meenemen op een reis naar de hoogste berg of voor een wandeling door de stad. Polar is geïnspireerd door avontuur.

Cabinetrolley

Een uitbreidbare koffer, licht en gemaakt van het meest resistente materiaal op de markt: recyclebaar polypropyleen van de nieuwste generatie. Bovendien wordt hij geleverd met een bijpassende beautycase van hetzelfde materiaal.

Deze collectie zal voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende reiziger. Het straalt de hoogste elegantie uit in zijn ontwerp en kleuren. Bionic is technologie, maar ook organisch. Het is robuust, maar delicaat in vorm, licht van gewicht maar sterk.

Bionic biedt je de superkracht om comfortabel en veilig te reizen met een van de beste koffers van dit moment. En tegelijkertijd respectvol omgaan met het milieu. Bionic is niet zomaar een koffer, het is dé koffer.

Adres winkel

Kom eens langs in onze winkel en ambachtelijke schoenmakerij!

Onze lederwarenwinkel is gevestigd in Santpoort-Noord, GRATIS PARKEREN!
Adres winkel

Misschien vind u deze artikelen ook leuk